NATO Ühingute esindajad viibisid töövisiidil Washingtonis

13. – 15. aprillil viibis Eesti NATO Ühingu juhataja Krista Mulenok NATO Ühingute katusorganisatsiooni ATA kutsel USAs, Washingtonis, kus viidi läbi iga-aastane transatlantiline õppereis. Kolmepäevase visiidi käigus kohtuti suurimate rahvusvahelist julgeolekut käsitlevate riiklike institutsioonide ja mõttekodadega sealhulgas USA kaitseministeeriumiga, Heritage fondiga, fondiga Foundation for Defense of Democracies, NATO ühingu Ameerika organisatsiooniga Atlantic Council of the United States ning loomulikult külastati ka Eesti saatkonda Washingtonis.
Visiidi eesmärgiks oli tihedale koostööle aluse panemine ning transatlantiliste suhete tugevdamine luues võrgustiku Euroopa ja USA sidusrühmade vahel. Lisaks loodi reisiga võimalus arutlemaks ekspertide ja noorte professionaalidega rahvusvahelise julgeolekukogukonna ees seisvaid väljakutseid nagu alliansi kaguserval olev ISISe põhjustatud oht ning terrorism laiemalt ja Ukraina kriisist tulenev oht.
USA NATO ühingu organisatsioon Atlantic Council annab lähiajal välja ka ametliku visiidi raporti.

13. – 15. aprillil viibis Eesti NATO Ühingu juhataja Krista Mulenok NATO Ühingute katusorganisatsiooni ATA kutsel USAs, Washingtonis, kus viidi läbi iga-aastane transatlantiline õppereis. Kolmepäevase visiidi käigus kohtuti suurimate rahvusvahelist julgeolekut käsitlevate riiklike institutsioonide ja mõttekodadega sealhulgas USA kaitseministeeriumiga, Heritage fondiga, fondiga Foundation for Defense of Democracies, NATO ühingu Ameerika organisatsiooniga Atlantic Council of the United States ning loomulikult külastati ka Eesti saatkonda Washingtonis.
Visiidi eesmärgiks oli tihedale koostööle aluse panemine ning transatlantiliste suhete tugevdamine luues võrgustiku Euroopa ja USA sidusrühmade vahel. Lisaks loodi reisiga võimalus arutlemaks ekspertide ja noorte professionaalidega rahvusvahelise julgeolekukogukonna ees seisvaid väljakutseid nagu alliansi kaguserval olev ISISe põhjustatud oht ning terrorism laiemalt ja Ukraina kriisist tulenev oht.
USA NATO ühingu organisatsioon Atlantic Council annab lähiajal välja ka ametliku visiidi raporti.