Holokausti õpetamine ja õppimine 21. sajandil

23. jaanuaril korraldas Eesti NATO Ühing seoses holokausti mälestuspäevaga ajaloo- ja ühiskonna õpetajatele konverentsi teemal “Holokausti õpetamine ja õppimine 21. sajandil. Avasõnad ütlesid pr Katre Mehine Haridus- ja Teadusministeeriumist ja pr Krista Mulenok Eesti NATO Ühingust. Esinejateks olid Tallinna Ülikooli juhtivteadur ja Helsingi Ülikooli professor hr Rein Raud, helilooja hr Erkki-Sven Tüür, Yad Vashem International School for Holocaust Studies pr Noa Sigal, Tallinna Juudi Kooli õpilane hr Mark Stambler, Eesti Juudi Muuseumi direktor Amnon-Juzef Luvistsuk. Samuti näidati filmi “Kui müürid nutsid: Cyla (Tzila) Yoffani lugu. Modereeris Marica Lillemets. Üritus toimus Park Inn Radisson Central Tallinn hotellis ja toetajaks oli Haridus- ja Teadusministeerium.

23. jaanuaril korraldas Eesti NATO Ühing seoses holokausti mälestuspäevaga ajaloo- ja ühiskonna õpetajatele konverentsi teemal “Holokausti õpetamine ja õppimine 21. sajandil. Avasõnad ütlesid pr Katre Mehine Haridus- ja Teadusministeeriumist ja pr Krista Mulenok Eesti NATO Ühingust. Esinejateks olid Tallinna Ülikooli juhtivteadur ja Helsingi Ülikooli professor hr Rein Raud, helilooja hr Erkki-Sven Tüür, Yad Vashem International School for Holocaust Studies pr Noa Sigal, Tallinna Juudi Kooli õpilane hr Mark Stambler, Eesti Juudi Muuseumi direktor Amnon-Juzef Luvistsuk. Samuti näidati filmi “Kui müürid nutsid: Cyla (Tzila) Yoffani lugu. Modereeris Marica Lillemets. Üritus toimus Park Inn Radisson Central Tallinn hotellis ja toetajaks oli Haridus- ja Teadusministeerium.