Brüsselis toimus rahvusvaheline NATO ühingute aastakoosolek

Detsembri algul toimus Brüsselis iga-aastane Atlantic Treaty Association’i ehk NATO ühingute aastakoosolek, kus valiti organisatsioonile uued presidendid, asepresidendid ja tegevjuhid. Atlantic Treaty Association’i uueks presidendiks on Dr. Fabrizio Luciolli, tegevjuhiks sai Jason Wiseman ning asepresidentideks Arnold Kammel, Jorge Girao ja Kate Hansen Bundt. Lisaks loodi uus organ, poliitiline komitee, mille juhiks sai endine ATA president, Dr. Karl A. Lamers.
#eata

Detsembri algul toimus Brüsselis iga-aastane Atlantic Treaty Association’i ehk NATO ühingute aastakoosolek, kus valiti organisatsioonile uued presidendid, asepresidendid ja tegevjuhid. Atlantic Treaty Association’i uueks presidendiks on Dr. Fabrizio Luciolli, tegevjuhiks sai Jason Wiseman ning asepresidentideks Arnold Kammel, Jorge Girao ja Kate Hansen Bundt. Lisaks loodi uus organ, poliitiline komitee, mille juhiks sai endine ATA president, Dr. Karl A. Lamers.
#eata