Kutsume õpilasi osalema loomekonkursil „NATO mäng“!

Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi „NATO mäng“ et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm. „NATO mäng“ tuleb esitada hiljemalt 6. veebruariks 2014 Kaitseministeeriumisse aadressil Sakala 1, Tallinn. Peapreemiaks on võidutöö esitanud õpilaste ja ühe juhendaja visiit Brüsselisse NATO peakorterisse mängu tutvustamiseks.

Konkursi kohta loe lähemalt Eesti NATO Ühingu kodulehelt: http://www.eata.ee/yhingust/tegevused-2/loomekonkurss-nato-mang

post-12629

Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi „NATO mäng“ et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm. „NATO mäng“ tuleb esitada hiljemalt 6. veebruariks 2014 Kaitseministeeriumisse aadressil Sakala 1, Tallinn. Peapreemiaks on võidutöö esitanud õpilaste ja ühe juhendaja visiit Brüsselisse NATO peakorterisse mängu tutvustamiseks.

Konkursi kohta loe lähemalt Eesti NATO Ühingu kodulehelt: http://www.eata.ee/yhingust/tegevused-2/loomekonkurss-nato-mang