Kinos Artis korraldati filmiõhtu NATO tuleviku teemadel.

05. detsembril korraldas Eesti NATO Ühing koostöös Konrad Adenaueri Fondiga filmiõhtu teemal “Afganistan ja NATO tulevik”. Üritusel toimus paneeldiskussioon, kus osalesid Taavi Toom välisministeeriumist, Christian Pernhorst Saksamaa esindusest NATO juures, Karli Ojamäe kaitseväest, Pauli Järvenpää Rahvusvahelisest Kaitseuuringute Keskusest. Üritust modereeris ajakirjanik Evelyn Kaldoja. Paneeldiskussioonile järgnes filmi “Veregrupp” ühisvaatamine.

#eata

05. detsembril korraldas Eesti NATO Ühing koostöös Konrad Adenaueri Fondiga filmiõhtu teemal “Afganistan ja NATO tulevik”. Üritusel toimus paneeldiskussioon, kus osalesid Taavi Toom välisministeeriumist, Christian Pernhorst Saksamaa esindusest NATO juures, Karli Ojamäe kaitseväest, Pauli Järvenpää Rahvusvahelisest Kaitseuuringute Keskusest. Üritust modereeris ajakirjanik Evelyn Kaldoja. Paneeldiskussioonile järgnes filmi “Veregrupp” ühisvaatamine.

#eata