Eestisse tuleb ELi välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja Catherine Ashton

Esmaspäeval, 26. augustil viibib Eestis Euroopa Liidu välis- ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja Catherine Ashton, kes kohtub välisminister Urmas Paetiga ning esineb Eesti välisesinduste juhtidele.

Välisministeeriumi teateil kõneldakse kohtumisel Euroopa Liidu välispoliitika aktuaalsetest teemadest, näiteks viimastest arengutest Egiptuses ja ELi reageeringust sellele ning ELi idanaabruses toimuvast. Samuti räägitakse kaitsepoliitika küsimustest, olukorrast Afganistanis ning Euroopa Liidu inimõiguspoliitikast.

Täpsem info: http://www.vm.ee/?q=node/17920

Esmaspäeval, 26. augustil viibib Eestis Euroopa Liidu välis- ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja Catherine Ashton, kes kohtub välisminister Urmas Paetiga ning esineb Eesti välisesinduste juhtidele.

Välisministeeriumi teateil kõneldakse kohtumisel Euroopa Liidu välispoliitika aktuaalsetest teemadest, näiteks viimastest arengutest Egiptuses ja ELi reageeringust sellele ning ELi idanaabruses toimuvast. Samuti räägitakse kaitsepoliitika küsimustest, olukorrast Afganistanis ning Euroopa Liidu inimõiguspoliitikast.

Täpsem info: http://www.vm.ee/?q=node/17920