Tallinna Ülikooli lõpetas 17 riigikaitseõpetajat

20. juunil lõpetas esimene lend Tallinna Ülikooli kutsepedagoogika bakalaureuseõppekaval õppinud riigikaitseõpetajaid.

Kaitseministeeriumis peetud aktusel andsid 17 uuele riigikaitseõpetajale tunnistused üle kaitseministeeriumi kantsler Mikk Marran ja Tallinna Ülikooli arendusprorektor Eve Eisenschmidt. Kaitseministeeriumi kantsler rõhutas, et riigikaitsetundidega pannakse koolis alus Eesti riigikaitse mõistmisele, kujundatakse kodanikuteadlikkust ja valmisolekut Eestit kaitsta.
Kaitseministeeriumi ja Tallinna Ülikooli pikaaegne koostöö riigikaitseõpetajate koolitamisel sai 2012/2013. õppeaastal uue taseme. Kui seni oli võimalik riigikaitseõpetajaks õppida Tallinna Ülikoolis täienduskursusel, siis nüüd toimub riigikaitseõpetaja ettevalmistus bakalaureusetasemel.

Loe rohkem siit: http://kaitseministeerium.ee/et/tallinna-ulikooli-lopetas-17-riigikaitseopetajat

20. juunil lõpetas esimene lend Tallinna Ülikooli kutsepedagoogika bakalaureuseõppekaval õppinud riigikaitseõpetajaid.

Kaitseministeeriumis peetud aktusel andsid 17 uuele riigikaitseõpetajale tunnistused üle kaitseministeeriumi kantsler Mikk Marran ja Tallinna Ülikooli arendusprorektor Eve Eisenschmidt. Kaitseministeeriumi kantsler rõhutas, et riigikaitsetundidega pannakse koolis alus Eesti riigikaitse mõistmisele, kujundatakse kodanikuteadlikkust ja valmisolekut Eestit kaitsta.
Kaitseministeeriumi ja Tallinna Ülikooli pikaaegne koostöö riigikaitseõpetajate koolitamisel sai 2012/2013. õppeaastal uue taseme. Kui seni oli võimalik riigikaitseõpetajaks õppida Tallinna Ülikoolis täienduskursusel, siis nüüd toimub riigikaitseõpetaja ettevalmistus bakalaureusetasemel.

Loe rohkem siit: http://kaitseministeerium.ee/et/tallinna-ulikooli-lopetas-17-riigikaitseopetajat