Kinos Artis toimus paneeldiskussioon ning filmiõhtu teemal “Middle East – A Barrel of Gunpowder”

Koostöös Konrad Adenaueri Fondiga korraldab Eesti NATO Ühing 6. detsembril paneeldiskussiooni ja filmiõhtu kinos Artis. Paneeldiskussioonil osalevad Elsy Oueiss Liibanonist, Henrik Praks Balti Kaitsekolledžist ning Kadri Jõgi Tallinna Ülikoolist. Paneeli modereerib Marica Lillemets.
Arutelule järgneb film “Le Cochon de Gaza” ehk “When Pigs have Wings”.

Koostöös Konrad Adenaueri Fondiga korraldas Eesti NATO Ühing 6. detsembril paneeldiskussiooni ja filmiõhtu kinos Artis. Paneeldiskussioonil osalevad Elsy Oueiss Liibanonist, Henrik Praks Balti Kaitsekolledžist ning Kadri Jõgi Tallinna Ülikoolist. Paneeli modereerib Marica Lillemets.
Arutelule järgnes film “Le Cochon de Gaza” ehk “When Pigs have Wings”.

Ürituse pildid on leitavad aadressil http://seesee.ee/EATA_06122012/._MG_7619