Eesti NATO Ühing viib läbi projekti “Riigikaitse ABC”

Riigikaitse ABC on haridusliku eesmärgiga projekt, mis tutvustab keskkoolides õppivatele noortele riigikaitseõpetust. Novembris toimusid kolmes koolis teoreetilised koolitused ning 30. novembrist 2. detsembrini viibib 100 vene keelt kõnelevat õpilast Tartus, Matkekeskuses, kus viiakse läbi praktiline riigikaitse laager.

Projektist on võimalik lugeda ka ajalehest Postimees:
http://www.postimees.ee/1058860/uha-rohkem-vene-keelt-konelevaid-noori-soovib-riigikaitset-oppida

Riigikaitse ABC on haridusliku eesmärgiga projekt, mis tutvustab keskkoolides õppivatele noortele riigikaitseõpetust. Novembris toimusid kolmes koolis teoreetilised koolitused ning 30. novembrist 2. detsembrini viibib 100 vene keelt kõnelevat õpilast Tartus, Matkekeskuses, kus viiakse läbi praktiline riigikaitse laager.

Projektist on võimalik lugeda ka ajalehest Postimees:
http://www.postimees.ee/1058860/uha-rohkem-vene-keelt-konelevaid-noori-soovib-riigikaitset-oppida