Ajaloo- ja ühiskonnaõpetajate sügisseminaril ütles avasõnad justiitsminister Kristen Michal

Teise päeva avas õiguskantsler Indrek Tederi loeng inimeste põhiõiguste kaitsest. Eile ning täna toimub Tallinnas ajaloo- ning ühiskonnaõpetuse õpetajate sügisseminar teemal “Seadusandlus ja tänapäeva maailm”, mille avas justiitsminister Kristen Michal. Kahe päeva jooksul toimuval seminaril esinevad lisaks õiguskantsler Indrek Teder, Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep, Haridus- ja Teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar, suursaadik Mart Helme ning mitmed teised valdkonna eksperdid.

Seminari jooksul kuulavad osalejad loenguid seaduseloomest, kohtute rollist ja kolmanda sektori mõjust seaduste kujundamisel. Samuti tuuakse esile käesoleva aja olulised arengud nii hariduse, andmekaitse kui rahvusvahelise õiguse ja kaitsepoliitika valdkonnas. Kristen Michal sõnas seminari avades, et seadused peegeldavad ühiskonna väärtusi ning“põhiseadus ütleb rohkem kui tuhat sõna”. Seminar jätkus Tallinna Ringkonnakohtu kohtuniku Kaupo Paali ettekandega kohtute rollist inimeste tsiviilõiguse kaitsjana. Reedel avas seminari õiguskantsler Indrek Tederi loeng inimeste põhiõiguste kaitsest.

Pildid on leitavad: http://seesee.ee/seminar_25102012/

Teise päeva avas õiguskantsler Indrek Tederi loeng inimeste põhiõiguste kaitsest. Eile ning täna toimub Tallinnas ajaloo- ning ühiskonnaõpetuse õpetajate sügisseminar teemal “Seadusandlus ja tänapäeva maailm”, mille avas justiitsminister Kristen Michal. Kahe päeva jooksul toimuval seminaril esinevad lisaks õiguskantsler Indrek Teder, Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep, Haridus- ja Teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar, suursaadik Mart Helme ning mitmed teised valdkonna eksperdid.

Seminari jooksul kuulavad osalejad loenguid seaduseloomest, kohtute rollist ja kolmanda sektori mõjust seaduste kujundamisel. Samuti tuuakse esile käesoleva aja olulised arengud nii hariduse, andmekaitse kui rahvusvahelise õiguse ja kaitsepoliitika valdkonnas. Kristen Michal sõnas seminari avades, et seadused peegeldavad ühiskonna väärtusi ning“põhiseadus ütleb rohkem kui tuhat sõna”. Seminar jätkus Tallinna Ringkonnakohtu kohtuniku Kaupo Paali ettekandega kohtute rollist inimeste tsiviilõiguse kaitsjana. Reedel avas seminari õiguskantsler Indrek Tederi loeng inimeste põhiõiguste kaitsest.

Pildid on leitavad: http://seesee.ee/seminar_25102012/