Kriisid, mis muutsid maailma – Kosovo

Eesti NATO Ühing kutsub Teid 06. oktoobril kell 18:00 Kino Artis toimuvale filmi „View from the bridge“ linastusele ja Kosovo teemalisele arutelule. Ümarlaul esinevad Kristina Herodes (EULEX Kosovo endine pressiesindaja), Liia Hänni tbc. (endine Kosovo Assamblee juhi nõunik), n-ltn Toomas Karting (ESTRIF-5 ülem) ja Mart Nutt (ekspert).

Screen-shot-2011-09-21-at-9.49.28-AM-200x200Eesti NATO Ühing kutsub Teid 06. oktoobril kell 18:00 Kino Artis toimuvale filmi „View from the bridge“ linastusele ja Kosovo teemalisele arutelule.  Ümarlaul esinevad Kristina Herodes (EULEX Kosovo endine pressiesindaja), Liia Hänni tbc. (endine Kosovo Assamblee juhi nõunik), n-ltn Toomas Karting (ESTRIF-5 ülem) ja Mart Nutt (ekspert).

Ümarlaul esinevad  <strong>Kristina Herodes</strong> (EULEX Kosovo endine pressiesindaja), <strong>Enn Eesmaa</strong> (Riigikogu liige) ja <strong>n-ltn Toomas Karting tbc.</strong> (ESTRIF-5 ülem) </strong>.
<br /><br />
Pakutakse head jooki ja suupisteid.Ümarlaul esinevad  Kristina Herodes (EULEX Kosovo endine pressiesindaja), Enn Eesmaa (Riigikogu liige) ja n-ltn Toomas Karting  (ESTRIF-5 ülem) .

Pakutakse head jooki ja suupisteid.

Saali kohtade arv piiratud, mis tõttu oma osalemise kinnitamiseks palun registreeruda aadressil info@eata.ee, hiljemalt 4. oktoobriks.

Programmi “Kriisid, mis muutsid maailma” toetavad:  Konrad Adenauer Stiftung, NATO Peakorter ja Välisministeerium.

Vaata ka ürituse lehte Facebookis.