Registreerumine iga-aastasele “NATO ja EL ümarlauale 2015” on nüüd avatud!

Sellel aastal leiab “NATO ja EL ümarlaud” aset 2.-4.aprillini 2015, Tallinnas ja Saka mõisas, Eestis. Üritusest ootame osa võtma noori üliõpilasi BA, MA ja doktoriõppe tasandilt, kui ka noori ametnikke üle maailma, kes huvitatud NATO ning EL temaatikast, ning soovivad sellel teemal kaasa rääkida. Registreerumine on avatud kuni 1.veebruarini ning ühele õnnelikule katame tema reisikulud Eestisse ja tagasi (kui resideerub väljaspool Eestit!) Seega kandideerige ning kutsuge ka oma sõpru sama tegema!

Sellel aastal leiab “NATO ja EL ümarlaud” aset 2.-4.aprillini 2015, Tallinnas ja Saka mõisas, Eestis. Üritusest ootame osa võtma noori üliõpilasi BA, MA ja doktoriõppe tasandilt, kui ka noori ametnikke üle maailma, kes huvitatud NATO ning EL temaatikast, ning soovivad sellel teemal kaasa rääkida. Registreerumine on avatud kuni 1.veebruarini ning ühele õnnelikule katame tema reisikulud Eestisse ja tagasi (kui resideerub väljaspool Eestit!) Seega kandideerige ning kutsuge ka oma sõpru sama tegema!