19. mail, Helmes, jõudis Kevadtorm / Steadfast Javelin 1 võimsa õhulahinguni

Esmaspäeval, 19.mail, Kevadtorm / Steadfast Javelin 1 õhulahingu käigus ründasid lennukid tagalapataljoni positsioone. Vaatemängu oli teiste hulgas jälgima sõitnud ka NATO ühendstaabi ülem kindral Hans-Lothar Domröse, kellel jagus Eesti sõdurite motiveerituse kohta vaid kiidusõnu, samal ajal rõhutades, et NATO liitlasväed on valmis sõjalise konflikti puhul Eesti territoriaalset terviklikkust kaitsma.

Esmaspäeval, 19.mail, Kevadtorm / Steadfast Javelin 1 õhulahingu käigus ründasid lennukid tagalapataljoni positsioone. Vaatemängu oli teiste hulgas jälgima sõitnud ka NATO ühendstaabi ülem kindral Hans-Lothar Domröse, kellel jagus Eesti sõdurite motiveerituse kohta vaid kiidusõnu, samal ajal rõhutades, et NATO liitlasväed on valmis sõjalise konflikti puhul Eesti territoriaalset terviklikkust kaitsma.