Ilmus ajakirja “Sõdur” uus number

Sõjandusajakiri “Sõdur”, mis ilmub kuus korda aastas, andis välja järjekordse numbri. Militaar- ja kaitsevaldkonna erinevatele teemadele keskenduvast ajakirjast on läbi aasta ilmuvatest artiklitest võimalik end kursis hoida ka NATO ja Euroopa Liidu olulisemate julgeolekuküsimustega.

Selles numbris tutvustab Urmas Reinsalu riigikaitse arengukava mitte-sõjalisi arengusuundi; Kalevi pataljoni väljaõppest saamas soomusjalaväelasteks ning Eesti panusest Kesk-Aafrika konflikti rahustamismissiooni.

Seekordne NATO-t puudutav väljaanne räägib teemal “Mis saab NATO-st pärast Afganistani?” Sõdurile on andnud intervjuu Ühendkuningriigi kaitseministeeriumi NATO ja Euroopa poliitika osakonna juhataja Richard Ladd-Jones, milles räägib ta NATO uuest missioonist “Resolute Support”.

Koostöös Eesti NATO Ühinguga, vaatab sõjandusajakiri “Sõdur” läbi aasta ilmuva artiklite sarjaga NATO ja Euroopa Liidu olulisemaid arenguid julgeolekuküsimuste vaatenurgast.