Ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajate kevadkool

Tähistamaks Eesti NATOga liitumise 10. aastapäeva, korraldab Eesti NATO Ühing õpetajatele kevadkooli pealkirjaga „10 aastat NATOs ja Euroopa Liidus“. Seminar leiab aset 20.-21. märtsil Tallink Spa & Conference hotellis, Tallinnas. Koolitus viiakse läbi koostöös Euroopa Komisjoni Eesti esinduse, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Kaitseministeeriumiga.

Kevadkooli kandideerimine kestab 2. märtsini ja ankeedi saab ära täita järgneval lehel: https://docs.google.com/a/eata.ee/forms/d/1-s9ypQpMtMKZqHPFoFb9_YD-I6Rwj-a8oaeCBoxPOKE/viewform

Seoses kevadkooli kandideerijate suure arvuga saame valida välja 40 õpetajat, kes pääsevad kevadkooli osalema. Seejuures tuleb arvesse võtta, et kuna suur osa õpetajatest pole kordagi osa võtnud Eesti NATO Ühingu poolt korraldatud sarnastest koolitustest, on õiglane neile pakkuda võimalust sel üritusel osaleda. Täiendavalt arvestame ka, et oleks kindlustatud kõigi Eesti piirkondade esindatus Ürituse koolitusel. Lisaks pakume võrdset võimalust eesti ja vene õppekeelega koolide õpetajatele. Valituks osutunute nimekiri selgub 5. märtsil.

1385279_10151941817183288_1504841747_nPilt pärineb 2013. aasta õpetajate sügiskoolist.