Arutelu „Põgenikud Euroopas” kinos Artis

Teisipäeval, 12.novembril, kell 17.00 korraldab Eesti NATO Ühing arutelu teemal „Põgenikud Euroopas”, kus esinevad Marko Mihkelson, Wegesa Charles Heche, Kristi Ein-Toodo, Eero Janson ja Marica Lillemets. Põnevale arutelule järgneb filmiõhtu, kus näidatakse itaalia filmi „Terraferma”.

Üritust toetab Konrad Adenaueri Fond.

Arutelu „Põgenikud Euroopas” kinos Artis

Teisipäeval, 12.novembril, kell 17.00 korraldas Eesti NATO Ühing arutelu teemal „Põgenikud Euroopas”, kus esinesid Marko Mihkelson, Wegesa Charles Heche, Kristi Ein-Toodo, Eero Janson ja Marica Lillemets. Põnevale arutelule järgneb filmiõhtu, kus näidatakse Itaalia filmi „Terraferma”, mille juhatas sisse Itaalia suursaadik Eestis, T.E. hr. Marco Clemente

Üritust toetas Konrad Adenaueri Fond