Õpetajate suvekool toimus 21.-23. augustil Viimsi SPAs

Eesti NATO Ühingu korraldatud traditsiooniline õpetajate suvekool toimub seitsmendat korda ning käesoleval aastal on ürituse teemaks “Meedia mõju arvamuste kujundajana”. Suvekooli toimumist toetavad Haridus- ja Teadusministeerium, Kaitseministeerium ning Friedrich Eberti Fond.

Ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajatele mõeldud suvine koolitus pöörab sel korral tähelepanu meedia mõjule ühiskonnas. Esinejate hulgas on Haridus- ja Teadusministeeriumi, Kaitseministeeriumi, Euroopa Parlamendi, Tallinna Ülikooli, Eesti Päevalehe, Äripäeva ning Kaitsepolitsei eksperdid. Seminaril käsitletakse meediakanalite mõju avalikkusele, ajakirjaniku rolli avalikkuse mõjutamisel, sotsiaalmeedia võimalusi ja palju muud.

Koolitusel osaleb 60 õpetajat üle Eesti nii eesti kui vene õppekeelega koolidest.
#eata

Eesti NATO Ühingu korraldatud traditsiooniline õpetajate suvekool toimus seitsmendat korda ning käesoleval aastal oli ürituse teemaks “Meedia mõju arvamuste kujundajana”. Suvekooli toimumist toetasid Haridus- ja Teadusministeerium, Kaitseministeerium ning Friedrich Eberti Fond.

Ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajatele mõeldud suvine koolitus pööras sel korral tähelepanu meedia mõjule ühiskonnas. Esinejate hulgas olid Haridus- ja Teadusministeeriumi, Kaitseministeeriumi, Euroopa Parlamendi, Tallinna Ülikooli, Eesti Päevalehe, Äripäeva ning Kaitsepolitsei eksperdid. Seminaril käsitleti meediakanalite mõju avalikkusele, ajakirjaniku rolli avalikkuse mõjutamisel, sotsiaalmeedia võimalusi ja palju muud.

Konverentsist koostas kokkuvõtte koolitusel osalenud Madli-Maria Naulainen, kelle kokkuvõte on loetav järgmiselt lehelt: http://www.eata.ee/2013/08/opilased-ei-taju-sona-voimu.html

Koolitusel osales 60 õpetajat üle Eesti nii eesti kui vene õppekeelega koolidest.