NATO Parlamentaarse Assamblee filmiõhtud

Eesti NATO Ühing kutsub filmiõhtutele, millega tähistatakse NATO Parlamentaarse Assamblee kevadistungi toimumist Tallinnas.

FilimõhtudEesti NATO Ühing kutsub filmiõhtutele, millega tähistatakse NATO Parlamentaarse Assamblee kevadistungi toimumist Tallinnas.

Reedel, 25. mail kell 17.30 näitame kinos Artis USA dokumentaalfilmi “Põrgusse ja tagasi”. Film räägib Afganistani sõjast ja kandideeris käesoleval aastal Oscarile parima dokumentaalfilmi kategoorias. Filmile eelneb vestlus julgeolekuasjatundjatega.

Laupäeval, 26. mail kell 17.30 näitame kinos Artis Kanada dokumentaalfilmi “Veebisõdalased”, mis räägib küberruumi haavatavusest ja sellega seonduvatest julgeolekuohtudest. Filmivaatamisele eelneb samuti vestlus asjatundjatega.
Rohkem infot filmide kohta leiab siit http://kino.ee/Events/NATO