ERR: Õpetajatele korraldatakse holokaustiteemaline konverents

Holokausti mälestuspäeva eel korraldab Eesti NATO Ühing koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga holokausti teemalise konverentsi.

Holokausti mälestuspäeva eel korraldab Eesti NATO Ühing koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga holokausti teemalise konverentsi.

Homme kell 11.30 Tallinnas Õpetajate Majas algaval konverentsil kõneleb holokaustist ja selle mälestamisest rahvusvahelises mõõtmes ITF-i (The Task Force for International Cooperation on Holocaust Education, Remembrance, and Research) juht Karel de Beer Hollandist. Tartu Ülikooli professor Lauri Mälksoo räägib holokaustist laiemas – inimõiguste vaates.

Ajaloolist, kultuurilist ja kommunikatsiooni vaatenurka esindavad Eesti pearabi Shmuel Kot, Inimõiguste Instituudi juhataja doktor Mart Nutt, Eesti Kunstiakadeemia professor David Vseviov ning kommunikatsiooniekspert Marica Lillemets.

Loe edasi ERR.ee-st!