A. F. Rasmussen pidas Tallinnas avaliku loengu

Neljapäeval, 19. jaanuaril pidas NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen Tallinna Ülikoolis loengu teemal “NATO’s Baltic Allies: Punching above their Weight”. Loengut aitasid korraldada Eesti NATO Ühing, Tallinna Ülikool ja välisministeerium.

Foto: Välisministeerium

Neljapäeval, 19. jaanuaril pidas NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen Tallinna Ülikoolis loengu teemal “NATO’s Baltic Allies: Punching above their Weight”.

Loeng keskendus võimalustele, kuidas innovatsioonile ja koostööle tuginedes saavad Balti riigid NATO väikeriikidena anda väärtusliku panuse üleatlantilise julgeoleku ühisesse tagamisse. Loengu juhatasid sisse Tallinna Ülikooli rektor Tiit Land ja välisminister Urmas Paet.

Loengut kuulas 250 välispoliitika huvilist. Loengu korraldasid koostöös Välisministeerium, Tallinna Ülikool ja Eesti NATO Ühing.