Mudel NATO

eatalogo2 Eesti NATO Ühingul on suurim rõõm kutsuda Sind osalema järjekordsel Mudel NATO simulatsioonil.

Eelmisest Mudel NATO simulatsioonist on möödas veidi üle aasta, kuid nüüd on ettevõtmine tagasi ja seda võimsamana kui kunagi varem! Osalejad tulevad meile külla nii välisriikidest kui ka meie oma  ülikoolidest.

Mudel NATO Eesti 2010 on võistluslik haridussimulatsioon, ennekõike NATO vastu huvi tundvatele tudengitele, mis annab võimaluse harjutada läbirääkimisoskusi ning panna proovile teadmised rahvusvaheliste suhete reaalsest toimimisest. Selle kolmepäevase diplomaatiamaratoni jooksul saavad ligi 60 tudengit harukordse võimaluse panna ennast NATO delegaadi kingadesse. NB! Kogu Mudel NATO viiakse läbi inglise keeles.

Mudel NATO toimub  25-27. novembril 2010. Nende päevade jooksul on Sul võimalus kuulata välispoliitika eksperte, külastada NATO liikmesmaade saatkondi ja teha muud põnevat. Lubame Sulle ainulaadset kogemust, palju uusi tutvusi, kasulikku keelepraktikat, oma teadmiste/oskuste proovilepanekut ning seda kõike TASUTA!

Registreerimine käib delegatsioonide/riikide kaupa (2 inimest korraga) ning algab 27. oktoobril kell 15:00. Võta sõber kampa ja mine lehele http://www.modelnato.ee/2010/registration ning täida nõutud blanketid kiiresti ära (vastasel juhul võib sinu soovitud riik juba võetud olla).

Kui sa endale kaaslast ei leia, siis saada e-mail registration@modelnato.ee ja vaatame, mis teha annab.

Enne, kui registreerud, vaata üle F.A.Q koduleheküljel http://www.modelnato.ee/2010/

Kui Sa oma küsimusele sealt vastust ei leia, saada e-mail info@modelnato.ee.