Vaata pilte NATO päevast!

Vaata pilte reedel, 16. aprillil Tallinnas, Vabaduse väljakul toimunud NATO päevast, kus sai oma silmaga näha ja oma käega katsuda riigikaitsesse puutuvat, käis tuhandeid inimesi. Lisaks aktiivselt aruteludes osalemisele kasutati heal meelel võimalust ronida kaitseväe ning päästeameti masinatesse.

Vaata pilte reedel, 16. aprillil Tallinnas, Vabaduse väljakul toimunud NATO päevast, kus sai oma silmaga näha ja oma käega katsuda riigikaitsesse puutuvat, käis tuhandeid inimesi. Lisaks aktiivselt aruteludes osalemisele kasutati heal meelel võimalust ronida kaitseväe ning päästeameti masinatesse.

Ka olid paljud huvitatud Eesti ning USA kaitseväe relvade uurimisest. Menu oli ka tasuta sissepääsu pakkunud AHHAA keskusel, kus on väljas nii pommirobotid kui täisvarustuses päästemasinad.

Fotode autor on Arno Mikkor.

[nggallery id=4]