Kutse seminarile: Afganistan – dialoog tulevikuga

Eesti NATO Ühing kutsub Teid avalikule foorumile kaasa mõtlema ja arutlema Afganistani tuleviku üle. Teiega koos süvenevad teemasse Põhja- ja Baltimaade julgeolekueksperdid ja kodanikuühenduste esindajad, et leida parim viis ühendamaks riigi ja kolmanda sektori jõud Afganistani tõhusamaks arenguks.

Eesti NATO Ühing kutsub Teid avalikule foorumile kaasa mõtlema ja arutlema Afganistani tuleviku üle. Teiega koos süvenevad teemasse Põhja- ja Baltimaade julgeolekueksperdid ja kodanikuühenduste esindajad, et leida parim viis ühendamaks riigi ja kolmanda sektori jõud Afganistani tõhusamaks arenguks.

Millal: Esmaspäeval, 3. mail kell 11:00-13:00

Kus: Eesti Välisministeeriumis, Islandi väljak 1

Seminari kava:

11:00 – 12:00 „Poliitiline tahe ja edasised väljakutsed“

Esinejad

Eestist:

Riigikogu liige Mati Raidma (tbc)

Välisministeeriumi esindaja (tbc)

Soomest:

Julgeoleku ja arengukoostöö nõunik Olli Ruohomäki, Soome välisministeerium.

12:00 – 13:00 „Julgeolek ja arengukoostöö sillutavad teed demokraatiale?“

Esinejad

Eestist:

Riigikogu liige Mati Raidma (tbc)

Soomest:

Julgeoleku ja arengukoostöö nõunik Olli Ruohomäki, Soome välisministeerium.

Peace Union of Finland juhataja Laura Lodenius

Osalemissoovist palume teada anda esimesel võimalusel aadressile seminar@eata.ee!

Seminar on 3. ja 4. mail Tallinnas toimuva Põhja- ja Baltimaade julgeoleku ja arengukoostöö ühisfoorumi avaüritus, kus osalevad riigiasutuste ja MTÜde esindajad Eestist, Soomest, Rootsist, Taanist, Lätist ja Leedust.

Sündmust korraldavad Eesti NATO Ühing ja KEHYS .