“Välisilm”: NATO eksperdid Tallinnas

Esmaspäeval, 22. märtsil viibisid Tallinnas NATO strateegilise kontseptsiooni ekspertgrupi liikmed Aivis Ronis, Läti endine suursaadik NATO juures, Marie Gervais-Vidricaire, Kanada endine suursaadik Austrias ja Hans-Friedrich von Ploetz, Saksamaa kunagine suursaadik Venemaal ja endine alaline esindaja NATO juures.

Esmaspäeval, 22. märtsil viibisid Tallinnas NATO strateegilise kontseptsiooni ekspertgrupi liikmed Aivis Ronis, Läti endine suursaadik NATO juures, Marie Gervais-Vidricaire, Kanada endine suursaadik Austrias ja Hans-Friedrich von Ploetz, Saksamaa kunagine suursaadik Venemaal ja endine alaline esindaja NATO juures.

Ekspertide visiidist tegi ülevaate ETV saade “Välisilm”. Stuudios kommenteerisid NATO uut strateegilist kontspetsiooni Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse analüütik Maria Mälksoo ja diplomaat Margus Kolga.

Vaata saadet siin!